Ο Δήμος Νεστορίου τίμησε την Ολυμπιονίκη Χριστίνα Γιαζιτζίδου

Ημ/νία Ανάρτησης: 5 Ιανουαρίου, 2013

xristina-dimarxos-nestorio-1

ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεστορίου στην τακτική ανοικτή συνεδρίαση του, της 18ης Δεκεμβρίου του 2012, με την αριθ. 265/2012 απόφασή του σε πλήρη απαρτία και ως θέμα συζήτησης την: «Λήψη απόφασης του Δ.Σ. προκειμένου να τιμήσει την Ολυμπιονίκη Χριστίνα Γιαζιτζίδου», ύστερα από την εισήγηση του Δημάρχου κ. Γκοσλιόπουλου Χρήστου, τις τοποθετήσεις του Αντιδημάρχου και συντοπίτη κ. Καραβασίλη, των Δημοτικών Συμβούλων και του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Χιονάτου κ .Κεκίλογλου Ελευθέριου, αφού εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο της Χριστίνας, γιατί στους  χαλεπούς αυτούς καιρούς που περνά σήμερα η Πατρίδα, μας έκανε υπερήφανους, τόνωσε το πατριωτικό μας αίσθημα, δοξάζοντας εκτός από τη Χώρα και την περιοχή  μας «ως ιδιαίτερη πατρίδα καταγωγής το Χιονάτο», εμπνέοντας με τις διακρίσεις της την νεολαία μας ως πρότυπο.

Για όλες αυτές τις ύψιστες υπηρεσίες και ως ένδειξη θαυμασμού προς την συνδημότισσά μας το Δημοτικό Συμβούλιο Νεστορίου αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει την Ολυμπιονίκη της Κωπηλασίας (κατηγορίας διπλού σκιφ) στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου του 2012 και δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια «ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ» δίνοντας το όνομά της στο « 5Χ5 γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας Χιονάτου Δημοτικής Ενότητας Ακριτών Δήμου Νεστορίου». Επίσης να της επιδοθεί τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο.

xristina-dimarxos-nestorio-2

Σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε στο Χιονάτο την 30η Δεκεμβρίου έγιναν πράξη τα παραπάνω και η  Χριστίνα μίλησε στον κόσμο ο οποίος  την τίμησε με την παρουσία του. Στην εκδήλωση τέλος παρευρέθηκε και η Βουλευτής κ. Μαρία Αντωνίου η οποία με την σειρά της χαιρέτησε τους παρευρισκομένους αλλά και την Ολυμπιονίκη μας Χριστίνα Γιαζιτζίδου.