ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Μαρτίου, 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

 

Ο «Δήμος Πρεσπών» και το «Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων (ΚΓΒΖ) Νέας Μεσημβρίας Θεσσαλονίκης» σε συνεργασία με τον «Κτηνοτροφικό Σύλλογο του Δήμου Πρεσπών» και τον «Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αγίου Γερμανού» διοργανώνουν, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 και ώρα 11 π.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λαιμό, ημερίδα για την κτηνοτροφία με τις παρακάτω εισηγήσεις – θεματολογία:

 

1) Βασίλειος Τσέπας, δήμαρχος Πρεσπών: «Σύντομη εισαγωγική ομιλία – καλωσόρισμα»

2) Δρ. Γκαρσέν Αθανάσιος, Προϊστάμενος ΚΓΒΖ: «Έργο του ΚΓΒΖ Ν. Μεσημβρίας Θεσσαλονίκης. Ρόλος, Στόχοι και Προτάσεις στην Ελλάδα της κρίσης»

3) Δρ. Τριβιζάκη Σταματίνα, Γεωπόνος-Ζωοτέχνης: «Πιστοποίηση Ελληνικών φυλών προβάτων, παραγωγικές δυνατότητές τους σε σχέση με τα αντίστοιχα εισαγόμενα»

4) Μαραγκουδάκης Γιώργος, Γεωπόνος-Ζωοτέχνης Msc: «Πιστοποίηση φυλών βοοειδών κρεοπαραγωγής. Προϋποθέσεις ένταξης στο άρθρο 68»

5) Κομνηνού Ελένη, Γεωπόνος-Ζωοτέχνης Msc: «Σπάνιες φυλές ζώων – Πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον»

6) Γουρδουβέλης Δημήτριος, Γεωπόνος-Ζωοτέχνης Msc: «Ελληνικός εγχώριος χοίρος. Ευρωπαϊκή εμπειρία – δυνατότητες αξιοποίησης σε ορεινές περιοχές»

 

Μετά τις εισηγήσεις θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση μεταξύ των εισηγητών και των κτηνοτρόφων – τοπικών φορέων

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..