Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ημ/νία Ανάρτησης: 17 Νοεμβρίου, 2012

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

 

 

Ήρωες οι εξεγερθέντες αγωνιστές του Πολυτεχνείου που ορκίστηκαν στον αγώνα για την ανάκληση «όλων των καταπιεστικών νόμων και διαταγμάτων».

Σήμερα, οι σύγχρονοι αγωνιστές βρίσκονται στο δρόμο και δίδουν με τον δικό τους τρόπο τη μάχη για την κατοχύρωση των «ακαδημαϊκών ελευθεριών», για την κατοχύρωση των κεκτημένων και αυτονόητων δικαιωμάτων μας.

Εδώ και κάτι παραπάνω από δύο χρόνια τα γεγονότα που συμβαίνουν αποδεικνύουν, «μετά μανίας» θα έλεγε κανείς, ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κάπως.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στο όνομα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου  και της ηρωικής τους εξέγερσης, βρισκόταν και θα βρίσκεται, όταν οι συνθήκες τον καλούν, στην πρώτη γραμμή των εξεγέρσεων της εποχής που διανύουμε προκαλώντας και προσκαλώντας πάντα τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και συμμετοχή επί της ουσίας. Συμμετοχή που επιβάλλεται προκειμένου να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα καθώς σε διαφορετική περίπτωση η αποχή και ο εφησυχασμός, που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα, σίγουρα θα γυρίσουν μπούμερανγκ στις πλάτες όλων μας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα τιμήσει με την παρουσία και συμμετοχή του εκδηλώσεις για την ημέρα της 17ης Νοεμβρίου 1973.

Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..