Ο Βουλευτής Γ. Αντωνιάδης για απόφαση Κεραμέως επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου και τις συσκέψεις (βίντεο)

Ο Βουλευτής Γ. Αντωνιάδης για απόφαση Κεραμέως επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου και τις συσκέψεις

Καλεσμένος στο ράδιο Λέχοβο 97.1 ήταν την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης με αφορμή την απόφαση της Υπουργού Παιδείας για την πριμοδότηση των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων από την Φλώρινα λόγω του σεισμού του Ιανουαρίου 2022.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη χρειάστηκε όμως αγώνας και πολλές συναντήσεις και επαφές με την κα Κεραμέως και στελέχη του υπουργείου το θέμα τέθηκε και στον Πρωθυπουργό στην κατ ιδίαν συνάντηση και είχε την θετική εξέλιξη είπε ο κος Αντωνιάδης.

Ο βουλευτής απάντησε για την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στην Φλώρινα στις 6 Σεπτεμβρίου κατά την διάρκεια της θα πραγματοποιηθούν πολλές συσκέψεις για όλα τα ανοιχτά θέματα του νομού στην Φλώρινα αλλά και το Αμύνταιο.

 

Στη Φλώρινα θα βρεθεί και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στις 23 Σεπτεμβρίου και θα συζητήσει με όλους τους φορείς του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα.

Ο Υπουργός των Εσωτερικών κ Βορίδης θα βρίσκεται στην Φλώρινα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου

Το επόμενο διάστημα θα έρθει και ο υπουργός Τουρισμού κ Κικίλιας θα έχει συνάντηση με τους ξενοδόχους της Φλώρινας.

Στη διάρκεια της εκπομπής ο βουλευτής απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών ενώ παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος της ΤΚ Αναργύρων Γιώργος Τσισμαλίδης

Τέλος ο κ Αντωνιάδης αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών τις υποκλοπές η Κυβέρνηση αναγνώρισε το λάθος που έγινε και γι αυτό είχαμε και τις παραιτήσεις άσκησε δε κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ΠΑΣΟΚ για την στάση τους στο θέμα.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση