Οι Αγρότες Αμυνταίου παρατάσσουν τα τρακτέρ τους , στον κόμβο του Φιλώτα , την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 11: 00 το πρωί

Δελτίο Τύπου

Όπως είναι γνωστό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Αγροτών Μακεδονίας – Θεσσαλίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην Θεσσαλονίκη , στις 3-2-2011. Η συνάντηση υπήρξε χρήσιμη μόνο ως προς την αναγνώριση εκμέρους του Υπουργείου των δικαίων αιτημάτων του κλάδου. Υπήρξε όμως τελείως άκαρπη ως προς τις απαντήσεις του Υπουργείου για την υλοποίηση τους .

Κατόπιν τούτου εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις με έξοδο των τρακτέρ στους δρόμους την 7η Φεβρουαρίου 2011.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία , μόνο οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα οδηγήσουν στην επίλυση των δικαίων αιτημάτων μας.

Είναι φανερό ότι οι Αγρότες του Αμυνταίου δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το μέτωπο των αγώνων . Κατόπιν τούτου, αποφάσισαν να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους , στον κόμβο του Φιλώτα , την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 11: 00 το πρωί.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση και ταυτόχρονα τις άλλες κοινωνικές ομάδες για συμπαράσταση.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση