Ολοκληρώνονται οι εργασίες αναβάθμισης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του αντλιοστασίου του ΤΟΕΒ Μεσιανής Κοζάνης

Ημ/νία Ανάρτησης: 23 Μαΐου, 2023

Με μεγαλύτερη οικονομία σε ενέργεια και νερό και με μικρότερη καταπόνηση των αντλιών θα αρδεύουν οι αγρότες της Μεσιανής τις καλλιέργειες τους.  Η μείωση του κόστους παραγωγής και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στη γεωργία, αποτελούν βασικούς στόχους της Περιφερειακής Αρχής.

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του αντλιοστασίου του ΤΟΕΒ Μεσιανής Κοζάνης δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Μικρά και μεγάλα έργα που βελτιώνουν τη ζωή των συμπολιτών μας και διαμορφώνουν την προοπτική του τόπου μας, είναι σε πλήρη ανάπτυξη την περίοδο αυτή σε όλη τη Δυτική Μακεδονία μετατρέποντας την σε απέραντο εργοτάξιο, με ένα έργο για κάθε ημέρα της θητείας μας να το αποδεικνύει στην πράξη».

ΤΟΕΒ ΜΕΣΙΑΝΗΣ (4)

Αξίζει να σημειωθεί πως το υφιστάμενο αρδευτικό δίκτυο Μεσιανής έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει έκταση 2.500 στρεμμάτων γεωργικής γης.

 

Η Περιφερειακή Αρχή, υλοποιεί σημαντικά έργα υποδομών για τη στήριξη και ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα με γνώμονα την καθημερινή εξυπηρέτηση των αγροτών, τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και τη δημιουργία προϋποθέσεων για περαιτέρω ανάπτυξη στη Δυτική Μακεδονία.

ΤΟΕΒ ΜΕΣΙΑΝΗΣ (2) ΤΟΕΒ ΜΕΣΙΑΝΗΣ (3)

TAGGED: Δυτική Μακεδονία,