Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Αθλητική Συνάντηση των σχολείων της Δβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης της χώρας

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Ιουνίου, 2017

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 19Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Αθλητική Συνάντηση των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης της χώρας. Το τριήμερο 28, 29 & 30 Απριλίου, διεξήχθησαν σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Φλώρινας αγώνες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ανωμάλου δρόμου.
Ως Διεύθυνση και Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Ι. Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας, το Δήμο Φλώρινας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Πρεσπών, τον Οργανισμό Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών, καθώς και όλους τους Χορηγούς μας. Η άμεση ανταπόκριση και ομόθυμη στήριξή τους σε αυτή μας την προσπάθεια, εδραίωσε την πεποίθησή μας ότι κάτι σημαντικό οργανώνεται και μας ενίσχυσε στην άρτια υλοποίησή του.
EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 15Η πάνδημη, όμως, συμμετοχή του συνόλου των αδελφών εκκλησιαστικών σχολείων, με περισσότερους από 160 μαθητές και μαθήτριες και 30 συνοδούς καθηγητές ήταν εκείνη που συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίηση αυτής της Διοργάνωσης. Το εγχείρημα απέκτησε διαβαλκανική διάσταση με τη συμμετοχή του Εκκλησιαστικού Σχολείου της πόλης Foca του Σερβικού τομέα της Bοσνίας, ως εκπροσώπου του ορθόδοξου Πατριαρχείου της Σερβίας και εν όψει μελλοντικής αδελφοποίησης με το Σχολείο μας.
Η εκπαιδευτική και προσκυνηματική επίσκεψη στις Πρέσπες, την 1η Μαΐου, σφυρηλάτησε έτι μάλλον τις σχέσεις συναδελφικότητας και αδελφοσύνης ανάμεσα στα στελέχη και στους μαθητές των Σχολείων μας. Απολαμβάνοντας το ανείπωτου κάλλους φυσικό τοπίο και τα σπάνια βυζαντινά μνημεία του υδροβιότοπου, καταστρώσαμε τα μελλοντικά μας σχέδια για αντίστοιχες δράσεις.
Ευχαριστώντας τους Διευθυντές, τους καθηγητές φυσικής αγωγής και εν γένει τους συναδέλφους και τους μαθητές όλων των Εκκλησιαστικών Σχολείων, που έλαβαν μέρος στην 2η Αθλητική Συνάντηση, ευελπιστούμε πως η διάχυση των αποτελεσμάτων αυτής της Διοργάνωσης προς την κοινωνία και η τυχόν προστιθέμενη αξία που θα προκύψει μας αφορά όλους. Προσδοκούμε ότι θα αποτελέσει μία πολύτιμη ενίσχυση της προσπάθειας προβολής της ιδιοπροσωπίας και της κοινωνικής προσφοράς και προοπτικής των Εκκλησιαστικών Σχολείων, στο παρόν και στο μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.
Η κρίση έχει κλονίσει την κοινωνία μας, οι οικονομικές θυσίες των Ελλήνων είναι μεγάλες και όλοι πλέον αντιλαμβανόμαστε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη επαναπροσδιορισμού των αξιών και των στάσεών μας απέναντι στο συνάνθρωπό μας πρωτίστως και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα, για την αντιστροφή της κατάστασης. Το σχολείο μας, το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Φλώρινας, όπως και τα υπόλοιπα Εκκλησιαστικά σχολεία της χώρας μας, έχει προσφέρει σε όλη την ιστορική του πορεία σε πολλά επίπεδα στην τοπική αλλά και την ευρύτερη κοινωνία. Είναι ένα σχολείο που έχει όχι μόνο ένα πλούσιο και μακρύ παρελθόν, αλλά και ένα δυναμικό και ζωντανό παρόν και ένα ελπιδοφόρο μέλλον, στο οποίο και προσβλέπουμε μένοντας πάντα πιστοί στις αξίες, το ήθος και τη στάση ζωής που πρεσβεύουν ο ελληνορθόδοξος πολιτισμός και η χριστιανική μας πίστη.
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και ο Διευθυντής του σχολείου
EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 1

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 20

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 18

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 17

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 16

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 14

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 13

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 12

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 11

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 10

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 9

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 8

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 7

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 6

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 5

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 4

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 3

EKKLHSIASTIKO FLOR DRASTHRIOTHTES 2017 2

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.
TAGGED: Εκπαίδευση, Φλώρινα,