ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ

Ημ/νία Ανάρτησης: 7 Μαρτίου, 2012

spartakos_logo

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ

 

Το κοινωνικό και αλληλέγγυο πρόσωπό του αποδεικνύει για μια ακόμα φορά το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στηρίζοντας και εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων – απεργών του Σωματείου της Χαλυβουργίας Ασπροπύργου που συμπληρώνουν 132 ημέρες απεργίας.

Σε μια περίοδο όπου ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι υφίστανται την ανελέητη επιδρομή των οικονομικών μέτρων, οφείλουμε όλοι – στο μέτρο που είναι δυνατόν – να συμπαρασταθούμε στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην «Ελληνική Χαλυβουργία» για εργασία, για εργασία με αξιοπρέπεια.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, πέραν του ποσού που θα διαθέσει από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του, καλεί όλους τους εργαζόμενους να ενισχύσουν το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ Α.Ε. (Η ΕΝΟΤΗΤΑ) και με την αγορά κουπονιών που έχουν εκδώσει (κόστους 2 ευρώ έκαστο).

Πρόκειται για ένα ποσό συμβολικό, που στο όνομα όμως της καθολικής στήριξης, μπορεί να κάνει την ουσιαστική διαφορά στην εξομάλυνση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας.

Σε συνεργασία με το Σωματείο ¨Η ΕΝΟΤΗΤΑ¨, Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει προμηθευτεί τα κουπόνια που θα διατίθενται στους εργαζόμενους μέσω των Συνδικαλιστικών του στελεχών.

 

 

Γραφείο Τύπου