«ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ» Η λογοτεχνική εκδήλωση του 1ου Γυμνάσιου Πτολεμαΐδας

1o gymnasio ptolemaidas

Το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ του Δήμου Εορδαίας φιλοξένει στο αίθριο που Παλαιοντολογικού-Ιστορικού Μουσείου Πτολεμαΐδας, την λογοτεχνική εκδήλωση του 1ου Γυμνάσιου Πτολεμαΐδας «ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ».
«Μετά από μια ολόκληρη χρονιά «λογοτεχνικής ζύμωσης» , οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας θα μας παρουσιάσουν τα δικά τους λογοτεχνικά κείμενα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και οι συντελεστές της εκδήλωσης επιλέξανε το αίθριο του Μουσείου μας, για αυτή την παρουσίαση. Το Μουσείο για άλλη μια φορά, γίνεται σημείο αναφοράς πολιτισμού. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές για την προσπάθεια τους, αλλά κυρίως στους καθηγητές που με ζήλο και ευθύνη συμμετείχαν στο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα.» Δήλωσε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ κ. Κρυσταλλίδου Θεοπίστη.
Τα κείμενα με τις ιδέες, τα συναισθήματα και τα όνειρα των παιδιών θα προλογίσουν οι εκπαιδευτικοί Όλγα Ντέλλα και Ειρήνη Λαρδούτσου. Η εκδήλωση «ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 7μ.μ., στο αίθριο του Παλαιοντολογικού, Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Πτολεμαΐδας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση