Παρουσιάστηκε στην Φλώρινα, η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ποτού Strawbar

Παρουσιάστηκε στην Φλώρινα η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ποτού Strawbar η καινοτομία του οποίου είναι απόσταγμα από φράουλες, μοναδικό στο είδος του. Η εκδήλωση γευσιγνωσίας έγινε στο ξενοδοχείο EMERALD στην Φλώρινα, τόπο καταγωγής του ποτού αυτού.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της εταιρείας κύριο Παπασωτηρίου Ιωάννη ο οποίος μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δημιουργεί και επιχειρεί στην παγκόσμια αγορά με μεγάλη επιτυχία. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Επιμελητήριο και τον τόπο μας μια επιχειρηματική δραστηριότητα η οποία είναι σε εξέλιξη με το μοναδικό αυτό ποτό το οποίο έχει κάνει την εμφάνιση του και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο στην Φλώρινα άλλα και στην Αγγλία.

Ο κύριος Παπασωτηρίου μάς δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για την μεταλιγνιτική περίοδο όπως η ανάγκη μεταποίησης των τοπικών προϊόντων (πχ η φράουλα, φασόλια, πιπεριές και άλλα τοπικά προιόντα). Το Επιμελητήριο μας δηλώνει πως θα ναι δίπλα σε τέτοιες καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση