Πατρίδων Γεύσεις 2017: Ευχαριστήριο των πολιτιστικών συλλόγων

Τα Δ.Σ των Συλλόγων: Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας, Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας, Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου «Μέγας Αλέξανδρος», Σύλλογος Κιουταχιωτών και Μικρασιατών « Ο Άγιος Μηνάς» , εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όσες και όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση «Πατρίδων Γεύσεις- Τα εδέσματα και τα έθιμα του Γάμου». Η μεγάλη προσέλευση, η ενεργή συμμετοχή και η συγκινητική προσφορά σε είδη τροφίμων και καθαριότητας για αυτούς που έχουν ανάγκη, αποτελούν για όλους τους συλλόγους το μοναδικό κίνητρο, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους τόσο σε σχέση με αυτήν την εκδήλωση όσο και γενικότερα. Αυτό που πραγματικά είναι σημαντικό να αναδειχθεί από όλη αυτή την προσπάθεια είναι ότι ο πολιτισμός ενώνει.
Η βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Μπίρου Στέφανου ήταν πραγματικά ανεκτίμητη. Τα Δ.Σ των συμμετεχόντων συλλόγων τον ευχαριστούν ιδιαίτερα.
Επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και ένα ακόμα μεγαλύτερο «μπράβο» αξίζει σε όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν τόσο στην προετοιμασία των παραδοσιακών γαμήλιων εδεσμάτων όσο και στην παρουσίαση των γαμήλιων εθίμων . Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό σε αυτούς.
Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε δύο επιχειρηματίες της περιοχής μας, τον κύριο Αναστασίου Νίκο ιδιοκτήτη της επιχείρησης παραγωγής αναψυκτικών και νερών ΟΝΕ, και τον κύριο Δινάκη Δημήτριο, ιδιοκτήτη της επιχείρησης παραγωγής αναψυκτικών Δινάκη, που με μεγάλη χαρά μας προσέφεραν αναψυκτικά και νερά για να συνοδεύσουν τα πεντανόστιμα γαμήλια εδέσματα, που ετοίμασαν οι συμμετέχοντες σύλλογοι. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Κωνσταντίνο Δαούλα και την σύζυγο του Μαρία για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στην προετοιμασία των εδεσμάτων, καθώς και τον γλύπτη Καλαμάρα Φίλιππο για την πολύτιμη βοήθειά του. Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά τον συνεταιρισμό «ΠΕΛΕΚΑΝΟ» για τα προϊόντα που προσέφερε και την κυρία Νάνου Ελένη ιδιοκτήτρια καταστήματος ειδών γάμου και βαφτιστικών για την προσφορά της.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ της περιοχής μας για την άριστη συνεργασία της και την κάλυψη της εκδήλωσης.
Τα Δ.Σ των Συλλόγων.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση