Πέτη Πέρκα Δεν ελήφθη καμία μέριμνα για την εύρυθμη απόδοση της απαραίτητης ξυλείας στην ορεινή ΠΕ Φλώρινας (βίντεο)

Ημ/νία Ανάρτησης: 28 Σεπτεμβρίου, 2022

Η βουλευτής Πέτη Πέρκα ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο ράδιο Λέχοβο 97.1

Η κ. Πέρκα αναφέρθηκε στο ζήτημα της επάρκειας καύσιμης ύλης στην ΠΕ Φλώρινας , τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν για την θέρμανση των κατοίκων και τις ελάχιστες ποσότητες που διατίθενται στην τοπική αγορά.

Η κα Πέρκα τόνισε ότι είχε προηγηθεί σχετική προειδοποίησή με ερώτηση που κατέθεσε για την κατάσταση στην αγορά ξύλου και την αναγκαιότητα επανακαθορισμού των τιμών ανάθεσης υλοτομικών εργασιών, ώστε να μην επηρεαστούν οι καταναλωτές όμως δεν ελήφθη καμία μέριμνα για την εύρυθμη απόδοση της απαραίτητης ξυλείας στην ορεινή ΠΕ Φλώρινας

Ο πλούσιος δασικός πλούτος της περιοχής μεταφέρεται από  μεγαλεμπόρους  στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, δίχως πρωτίστως να έχει εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα προμήθειας για τους κατοίκους της ορεινής και μειονεκτικής περιοχής της Φλώρινας έπρεπε να προηγηθούν  ενέργειες του αρμόδιου Υπουργείου.

Η κα Πέρκα τόνισε ότι έπρεπε να συνεχιστεί το έργο της τηλεθέρμανσης στην Φλώρινα και όχι να προχωρήσουμε στη λύση του φυσικού αερίου.

Η βουλευτής αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση και τις προτάσεις του κόμματός της

Τέλος η κα Πέρκα αναφέρθηκε στο πρώτο φεστιβάλ νεολαίας στην Φλώρινα και τις εκλογές λέγοντας ότι με αφορμή το θέμα των υποκλοπών ο Πρωθυπουργός έπρεπε να έχει παραιτηθεί.

TAGGED: Πολιτική, Φλώρινα,