Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης 2013: Δωρεάν διανομή προιόντων στην Καστοριά

trofima=2

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής γνωστοποιείται ότι ξεκίνησε σταδιακά από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013, η παραλαβή των προϊόντων (ζυμαρικά, ελαιόλαδο, τυρί φέτα ΠΟΠ, τυρί γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ-κασέρι) στο πλαίσιο του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων στους απόρους της Ε.Ε.-Έτους 2013, από του φορείς υλοποίησης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε που λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα. Στην Περιφερειακή μας Ενότητα πραγματοποιείται υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής σε συνεργασία με τους φορείς υλοποίησης που για φέτος είναι οι σύλλογοι: Πολυτέκνων, Τριτέκνων, ΑΜΕΑ και Νεφροπαθών Καστοριάς, το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης καθώς και οι Δήμοι Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Νεστορίου.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να απευθύνονται για την παραλαβή των ειδών στους φορείς που είχαν υποβάλει τη σχετική αίτηση

Pin It

Αφήστε μια απάντηση