Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο ράδιο Λέχοβο 971 για Τουρκία μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας με βάση το Διεθνές Δίκαιο Τι είπε για την Δ. Μακεδονία (βίντεο)

Ημ/νία Ανάρτησης: 13 Φεβρουαρίου, 2023

Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο ράδιο Λέχοβο 971 για Τουρκία μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας με βάση το διεθνές δίκαιο Τι είπε για την δυτική Μακεδονία

Στο ράδιο Λέχοβο 97.1 ήταν καλεσμένος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Δευτέρα το πρωί με αφορμή την διήμερη επίσκεψη στην περιφέρεια της δυτικής Μακεδονίας.

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε υπερήφανος για τα στελέχη της ΕΜΑΚ για το πολύτιμο έργο που πρόφεραν στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και τόνισε ότι η χώρα μας θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στον τουρκικό λαό με κάθε τρόπο.

Ο κ Μητσοτάκης εξέφρασε την ελπίδα οι σχέσεις των δύο χωρών να βελτιωθούν «έχουμε διαφορές ζούμε με αυτές μπορούμε όμως να τις λύσουμε με διάλογο και το διεθνές δίκαιο» τόνισε.

Στην Καστοριά τον υποδέχτηκε ο Υφ Μεταφορών κ Μιχάλης Παπαδόπουλος ο βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας και πολίτες  στη διαδρομή για την Πτολεμαίδα επισκέφτηκε το εργοτάξιο της σήραγγας της Κλεισούρας ένα από τα πιο σημαντικά έργα στην περιφέρεια για τα οποία θα μιλήσει απόψε στην Κοζάνη.

Το πρωί της Τρίτης (14/02) ο κ Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Φλώρινα και θα συναντήσει τους πολίτες μετά τις 9 το πρωί στο ποτάμι της πόλης στο χώρο δίπλα στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη:

Στις 13:30 θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, στο Αμφιθέατρο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη.

Στις 19:00, ο Κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης.

TAGGED: Δυτική Μακεδονία, Πολιτική, Φλώρινα,