Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαίδας Εορδαίας για την χάραξη της σιδηροδρομικής γραμμής Αλβανίας – Θεσσαλονίκης

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

07-02-2022

Την Κυριακή 06-02-2022 έγινε σύσκεψη με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας και της Συντονιστικής, με κύριο θέμα την απάντηση που πήραμε από το γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτρόπου κυρίας Ελίζα Φερέϊρα, σχετικά με την χάραξη της σιδηροδρομικής γραμμής Αλβανίας – Θεσσαλονίκης μέσω Καστοριάς και Πτολεμαΐδας.

Αναλύθηκε και αξιολογήθηκε η απάντηση της κ. Φερέϊρα, με βάση την οποία δρομολογούνται εξελίξεις, αρκεί να τηρείται, η ενωσιακή και εθνική νομοθεσία, αλλά και τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Εμείς από την μεριά μας έχουμε απευθυνθεί και στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αλλά και στον ΟΣΕ χωρίς δυστυχώς να πάρουμε απάντηση!!!!!

Αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας και να συναντηθεί άμεσα με τον Δήμαρχο Εορδαίας ώστε να παρθούν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα δράσεων από όλους μας, και φυσικά με την πρωτοβουλία του Δημάρχου τον οποίο στηρίζουμε αμέριστα στο θέμα αυτό.

Στην σύσκεψη τηλεφωνικά συμμετείχαν και οι πρώην αυτοδιοικητικοί κ.κ. Στέφανος Κωνσταντινίδης, Παύλος Τσότσος, (οι οποίοι συμμετέχουν στην διευρυμένη συντονιστική) και συμφώνησαν με την απόφαση.

Επίσης ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας όπως και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Πτολεμαΐδας, στους οποίους κοινοποιείται και το δελτίο τύπου για δικές τους ενέργειες.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση