Ψηφίσματα για την Κωνσταντινίδου – Παπά Πετρούλα

Ημ/νία Ανάρτησης: 29 Ιανουαρίου, 2018

Ψηφίσματα για την Κωνσταντινίδου – Παπά Πετρούλα

“Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συνήλθε την 28η Ιανουαρίου 2018, ηµέρα Κυριακή, σε έκτακτη συνεδρίαση
εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο της συναδέλφου εκπαι-δευτικού Κωνσταντινίδου-Παπά Πετρούλας η οποία, καθ’ όλη τη διάρκεια του επαγ-γελματικού της βίου επέδειξε ήθος, ευγένεια και εργατικότητα. Η μνήμη της θα πα-ραμείνει αιώνια στις σκέψεις των συναδέλφων και των μαθητών της.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία της αεί-μνηστου Κωνσταντινίδου-Παπά Πετρούλας, δημόσια και στην οικογένειά της, ευχόμενοι η μνήμη της να συντροφεύει τις σκέψεις των οικείων της και να απα-λύνει τον πόνο τους για την απώλειά της.
2. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσης και να πα-ραστούν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου στην Εξόδιο Ακολουθία.
3. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ψήφισμα της ολομέλειας των εργαζομένων στα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας για τον θάνατο της εκπαιδευτικού Κωνσταντινίδου – Παπά Πετρούλας

Οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας, μετά τη θλιβερή είδηση του αδόκητου θανάτου της εκλιπούσης Πετρούλας Κωνσταντινίδου-Παπά, συζύγου του Διευθυντή μας, η οποία κέρδισε την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη όλων όσων είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε την ευγένεια, το ήθος, την καλοσύνη και τη βαθειά καλλιέργειά της, και σε ένδειξη πένθους, αποφάσισαν ομόφωνα τα παρακάτω:
1. Να εκφράσουν τη θλίψη και την οδύνη τους στον συνάδελφο και την οικογένειά του.
2. Να παραστεί σύσσωμη η ολομέλεια στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να διαθέσουν ένα συμβολικό ποσό στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Φλώρινας στη μνήμη της.
4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ Δήμου Φλώρινας

TAGGED: Φλώρινα,