Πτολεμαίδα Σκηνές έντασης και αποδοκιμασίες με αφορμή την παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Σκηνές έντασης, αποδοκιμασίες και σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς σημειώθηκαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων με αφορμή την παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στη Σχολή Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, προκειμένου να παραστεί η ίδια στην τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων Πυροσβεστών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη δικηγόρο των Πτολεμαίων Μακεδόνων Αριάδνη Νούκα, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές από τους «Πτολεμαίους Μακεδόνες» ο Γιάννης Ξανθόπουλος, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η δήλωση της Υπουργού Όλγας Γεροβασίλη για τα επεισόδια που έγιναν στην Πτολεμαΐδα: Εδώ και ημέρες κάποιοι προανήγγειλαν ότι ήθελαν να ανακόψουν την ορκωμοσία των πυροσβεστών. Είναι ακραίοι κύκλοι, οι οποίοι κινούνται για να εμπλουτίσουν ένστικτα τα οποία δεν είναι συμβατά με τη δημοκρατία. Δεν τα κατάφεραν, ο λαός της Κοζάνης και της Πτολεμαίδας τους γύρισε την πλάτη. Επιτέθηκαν με ότι μπορούσαν στους αστυνομικούς, έχουμε τρεις τραυματίες αστυνομικούς. Στοχευμένη και προαποφασισμένη η σύγκρουση.

Πηγή βίντεο: www.eordaia.org

Pin It

Αφήστε μια απάντηση