Σάββας Σαπαλίδης: Στόχος τα ανοιχτά κέντρα εμπορίου να λειτουργήσουν σε ένα χρόνο

Σάββας Σαπαλίδης: Στόχος τα ανοιχτά κέντρα εμπορίου να λειτουργήσουν σε ένα χρόνο

Για το άνοιγμα των συνόρων μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης στο ράδιο Λέχοβο 97.1

Ο κ Σαπαλίδης τόνισε ότι το Επιμελητήριο ήταν υπέρ του ανοίγματος που θα έδινε τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες και εμπορεύματα να μετακινηθούν, ευχόμαστε δε ο τουρισμός να πάει καλά κάτι που το έχει ανάγκη η χώρα μας συνέχισε.

Στόχος του Επιμελητηρίου είναι τα ανοιχτά κέντρα εμπορίου σε Φλώρινα και Αμύνταιο, να λειτουργήσουν σε ένα χρόνο σήμερα υπογράφουμε με τους μηχανικούς και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουμε από το Αμύνταιο. Ο επιχειρηματικός κόσμος θα έχει μια σημαντική ώθηση ενώ πολλοί επαγγελματίες θα έχουν δουλειά στις παρεμβάσεις που θα γίνουν.

Ο κ Σαπαλίδης αναφέρθηκε στη συμμετοχή στις εκθέσεις το επόμενο διάστημα στο εμπορικό σήμα για την καφέ αρκούδα που θα δοθούν και τη συνέχιση της συνεργασίας με την εκπαιδευτική κοινότητα τα σχολεία το Πανεπιστήμιο.

Αναφέρθηκε επίσης στις αρχαιρεσίες σε περιφερειακό επίπεδο των επιμελητηρίων, στην επίσκεψη της Αμερικανίδας προξένου με την οποία θα γίνει μία ακόμη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και τέλος στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών ( Μακεδονίας Θράκης) στη Κοζάνη

Pin It

Αφήστε μια απάντηση