Σύλληψη 2 ατόμων σε περιοχή της Καστοριάς για μεταφορά 2 μη νόμιμων μεταναστών

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Ιουνίου, 2017

syllipsi-astynomiaΣύλληψη -2- ατόμων σε περιοχή της Καστοριάς για μεταφορά -2- μη νόμιμων μεταναστών
Συνελήφθησαν σήμερα, (01-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, δύο (2) ημεδαποί, ένας άντρας και μία γυναίκα, 58 και 53 χρόνων, για μεταφορά -2- μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος οδηγός του οχήματος, από κοινού με την 53χρονη συνοδηγό, μετέφεραν έναντι χρηματικού αντιτίμου προς το εσωτερικό της χώρας, -2- υπηκόους Αλβανίας, έναν άντρα και μία γυναίκα, 25 και 36 χρόνων, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 25χρονου εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θάσου και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με τις οποίες ο προαναφερόμενος καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης -9- μηνών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -6- κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό -410- ευρώ, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

TAGGED: Φλώρινα,