Σύλληψη 61χρονου σε περιοχή της Φλώρινας για παραβάσεις των νόμων περί λαθρεμπορίας και όπλων-Αστυνομικό δελτίο

astynomia-LOGO

Σύλληψη 53χρονου στη Φλώρινα για κλοπή οικοδομικών υλικών
Την Κυριακή 05-03-2017 το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν 53χρονο ημεδαπό για κλοπή.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 05-03-2017 το απόγευμα ο 53χρονος αφαίρεσε από εργοτάξιο στο οποίο εργαζόταν διάφορα υλικά οικοδομών, χρηματικής αξίας -100- ευρώ, ενώ όπως προέκυψε ο ίδιος είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από το ίδιο εργοτάξιο παρόμοια υλικά, χρηματικής αξίας -2.000- ευρώ.
Το σύνολο των αφαιρεθέντων οικοδομικών υλικών βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του εργοταξίου.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σύλληψη 61χρονου σε περιοχή της Φλώρινας για παραβάσεις των νόμων περί λαθρεμπορίας και όπλων
Την Κυριακή 05-03-2017 το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν 61χρονο ημεδαπό, για παραβάσεις των νόμων περί λαθρεμπορίας και όπλων.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8- κυψέλες μελισσών και -2- δοχεία με -30- λίτρα βενζίνη, τα οποία ο ανωτέρω εισήγαγε παράνομα στη χώρα και δεν κατείχε τα απαιτούμενα παραστατικά.
Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα στην οικία του σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κυνηγετικά όπλα, για τα οποία δεν κατείχε την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

elas ptolemaida

Σύλληψη δυο ατόμων στην Πτολεμαΐδα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα
Την Κυριακή 05-03-2017 το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν δυο (2) άτομα, έναν 23χρονο υπήκοο Αλβανίας και έναν 40χρονο ημεδαπό, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα, κατά περίπτωση.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους προαναφερόμενους, από τον οποίο προέκυψε ότι ο 40χρονος κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί σε προγενέστερο χρόνο από τον 23χρονο.
Τόσο σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους στην Πτολεμαΐδα, όσο και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• στο μεν 23χρονο, -16,69- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -1- μεταλλικός τρίφτης, χρηματικό ποσό -25- ευρώ και -1- κινητό τηλέφωνο,
• στο δε 40χρονο, -7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -2- συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους -100- γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το Νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και -1- κινητό τηλέφωνο.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση