Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας με τον Δήμαρχο Φλώρινας.

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Νοεμβρίου, 2014

mpiros-voskopoulosΠραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανου Μπίρου, με τον δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, στα γραφεία της αντιπεριφέρειας.
Η συζήτησε έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αφορούσε σε γενικότερα θέματα που απασχολούν τον δήμο Φλώρινας. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ολοκλήρωση του φράγματος Τριανταφυλλιάς, το έργο της τηλεθέρμανσης και το πώς μπορούν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες για την ταχύτερη δυνατή υλοποίησή του καθώς και γενικότερα ζητήματα που αφορούν σε υποδομές του Δήμου και απαιτούν τη συνεργασία της αντιπεριφέρειας, όπως η μεταφορά των λυμάτων από τις Τ.Κ. του πρώην Δήμου Μελίτης στην εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων της ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας (βιολογικός καθαρισμός), η διαπλάτυνση δρόμων σε αγροτικές και κεντρικές αρτηρίες κ.α.
Στο τέλος της συνάντησης δόθηκε διαβεβαίωση και από τις δύο πλευρές για στενή συνεργασία με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σημαντικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

TAGGED: Περιφέρεια, Φλώρινα,