Συνάντηση του περιφερειάρχη Γιώργου Δακή με τον Πύρρο Δήμα

Ημ/νία Ανάρτησης: 17 Ιανουαρίου, 2014

dakis-dimas-1

Οι αγώνες δεν τελειώνουν…


Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή επισκέφθηκε ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας με αφορμή το Πανελλήνιο κύπελλο επίλεκτων Άρσης Βαρών που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου στην Πτολεμαΐδα.

dakis-dimas-2 dakis-dimas-3
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που επισκέπτεται και πάλι την περιοχή, για την προετοιμασία μιας ακόμη σημαντικής αθλητικής συνάντησης.

Είναι ιδιαίτερη χαρά μας, για την τιμή που μας επιφυλάσσει, η εδώ παρουσία του Πύρρου Δήμα, σημείωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής, καλωσορίζοντας τον χρυσό Ολυμπιονίκη.

dakis-dimas-4

Ο Πύρρος, όπως είπε, αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του Ελληνικού γένους καθώς έχει τιμήσει τις αξίες του αλλά και μας έχει κάνει περήφανους με τη διαδρομή του όλους. Σήμερα έχει και τη θεσμική ιδιότητα και του Βουλευτή και πιστεύω ότι η παρουσία του Πύρρου αποτελεί τιμή και για το Ελληνικό κοινοβούλιο. Εγώ θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα προσέφερε και προσφέρει στην πατρίδα μας και είμαι σίγουρος ότι με τη δύναμη και τη ρώμη οι οποίες τον διακρίνουν θα συνεχίσει να συνεισφέρει σε όλα τα μετερίζια.

TAGGED: Δυτική Μακεδονία,