Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σωματείο Ενέργειας Σπάρτακος Να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους πληγέντες Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

Ημ/νία Ανάρτησης: 11 Σεπτεμβρίου, 2023

Να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους πληγέντες  Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

 

Ενεργό κομμάτι μίας χώρας που παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να μπορεί να επεξεργαστεί τα όσα έχουν συμβεί, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν θα μείνει απλός θεατής του δράματος.

Με σεβασμό στους ανθρώπους που χάθηκαν, σε αυτούς που έχουν πληγεί, που έχασαν σπίτια και περιουσίες αναβάλαμε ήδη τον Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» και το μνημόσυνο για να τιμήσουμε τους συναδέλφους.

Αθλητές που είχαν δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα, επικοινωνούσαν (πριν την αναβολή) με τα στελέχη του συνδικάτου προκειμένου να ενημερώσουν πως δε θα έρθουν επειδή βρέθηκαν να ψάχνουν αγαπημένα τους πρόσωπα και τα σπίτια στην θάλασσα της βροχής.

Οι πληγές είναι πολλές και αιμορραγούν.

Η στήριξή μας στους πληγέντες είναι και συναισθηματική και ουσιαστική.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Δήμου Εορδαίας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς κατοίκους περιοχών της Θεσσαλίας, με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, προσωπικής υγιεινής, τροφίμων και ρουχισμού.

Τα είδη που συλλέγονται είναι:

– Νερό

– Τρόφιμα μακράς διάρκειας

– Γάλατα μακράς διάρκειας

– Βρεφικές τροφές

– Είδη προσωπικής υγιεινής (πάνες, χαρτί υγείας κλπ.)

– Παιδικά και βρεφικά ρούχα σε άρτια κατάσταση.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Εορδαίας (Ελευθερίας 57 και Ι. Δραγούμη γωνία), από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα με όποιο τρόπο μπορούν.

Οι ώρες είναι κρίσιμες

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους και καλό κουράγιο στους συναδέλφους που εργάζονται για να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση.

TAGGED: Δυτική Μακεδονία,