Σπάρτακος: Άστοχο το δελτίο τύπου της ΓΕΝΟΠ για το θανατηφόρο ατύχημα της 14 Φεβρουαρίου 2014

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Φεβρουαρίου, 2014

 

spartakos-logo

Με παραπληροφόρηση και σύγχυση «εξαργυρώνεται» η απόφαση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να εκδώσει Δελτίο Τύπου τρεις ολόκληρες ημέρες μετά το τραγικό εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στο ΛΚΔΜ (στις 14/2/2014) και αφορά στον πνιγμό συναδέλφου που εργαζόταν στον Τομέα Περιβάλλοντος.
Εκδίδοντας Δελτίο Τύπου στις 17 Φεβρουαρίου χωρίς να διευκρινίζει την ημερομηνία που συνέβη το θανατηφόρο (και με το δεδομένο ότι είχε προηγηθεί Δελτίο του Σωματείου μας στις 14/2/2014), το Δελτίο Τύπου της ΓΕΝΟΠ αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για άλλο (δεύτερο) εργατικό ατύχημα δημιουργώντας ανησυχία και αναστάτωση μεταξύ των εργαζόμενων, στην κοινωνία και στα ΜΜΕ (μερίδα των οποίων μάλιστα, στο κυνήγι της είδησης, χωρίς να την διασταυρώσουν έπεσαν στην παγίδα της άστοχης παρουσίασής της).
Αν μη τι άλλο θα ήταν συνετό όταν η ΓΕΝΟΠ αποφασίζει να φέρει στην επικαιρότητα Δελτία της (ειδικά αυτά που αφορούν σε ευαίσθητα θέματα) να διευκρινίζει και να τοποθετεί σωστά τα δεδομένα που έχει στην διάθεσή της. Σε διαφορετική περίπτωση, ας σιωπά.

TAGGED: ΔΕΗ, Δυτική Μακεδονία,