Στήριξη πολύτεκνης οικογένειας στην Κοινότητα Φανού

Στήριξη πολύτεκνης οικογένειας στην Κοινότητα Φανού

Προς: Δήμαρχο Αμυνταίου

Θέμα: Στήριξη πολύτεκνης οικογένειας

Κύριε Δήμαρχε,

όπως γνωρίζετε μία πολύτεκνη οικογένεια στην Κοινότητα Φανού, του Δήμου Αμυνταίου, έχασε το σπίτι και όλα της τα υπάρχοντα από πυρκαγιά. Στο δράμα της οικογένειας αυτής έχουν σπεύσει να συμπαρασταθούν πολλοί συμπολίτες μας, δείχνοντας την αλληλεγγύη της τοπικής κοινωνίας.

Πιστεύω ότι ο Δήμος Αμυνταίου πρέπει να βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά. Τα παρηγορητικά λόγια και οι ευχές δεν αρκούν! Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται την βοήθεια μας και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να βρίσκεται κοντά στον πολίτη που δοκιμάζεται.

Επειδή θεωρώ ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να δείξουμε ότι το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου Αμυνταίου και να περάσουμε το μήνυμα ότι κανείς συμπολίτης μας που δοκιμάζεται δεν είναι μόνος, προτείνω να αναλάβετε πρωτοβουλία για ουσιαστική και άμεση βοήθεια. Το σπίτι πρέπει να ξαναχτιστεί και το νοικοκυριό της πολύτεκνης οικογένειας να ξαναστηθεί! Ο Δήμος Αμυνταίου πρέπει να βοηθήσει με χρήματα και υλικά, ούτως ώστε να αποκατασταθεί το σπίτι και το νοικοκυριό των συνδημοτών μας. Στην προσπάθεια πρέπει να κληθούν για να συνδράμουν και όλοι οι αιρετοί του Δήμου Αμυνταίου (Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι) έτσι ώστε να δείξουμε πνεύμα ομοψυχίας και συνεργασίας απέναντι στις δύσκολες καταστάσεις. Μάλιστα θα πρότεινα όσοι αιρετοί λαμβάνουν αντιμισθία να δωρίσουν για τον σκοπό αυτό την μισή αντιμισθία ενός μήνα, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να συμβάλουν με ποσό της επιλογής τους.

Με την ευχή η πρότασή μου να τύχει της θετικής σας ανταπόκρισης.

 

Τρύφωνας Γεώργου

Δημοτικός Σύμβουλος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση