Στο Αμύνταιο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου και ο Επίτροπος Γεωργίας Φ. Χόγκαν

v.apostolou-8Διήμερη επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου και του Επιτρόπου Γεωργίας Φ. Χόγκαν στη Βόρεια Ελλάδα

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιούν στη Βόρεια Ελλάδα ο Επίτροπος Γεωργίας της Ε.Ε. κ. Phil Hogan και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 9 Μαρτίου θα επισκεφθούν το πρωί 971 ένα τυροκομείο και μια αιγοπροβατοτροφική μονάδα σε περιοχή των Γρεβενών και το απόγευμα μια οινοποιητική μονάδα στο Αμύνταιο Φλώρινας.
Τον Επίτροπο Γεωργίας και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα συνοδεύουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, βουλευτές της περιοχής, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής του ΥΠΑΑΤ κ. Χ. Κασίμης και εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδοίκησης.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, το πρωί, ο κ. Χόγκαν και ο κ. Αποστόλου θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα του Economist στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Συγκομιδή για Ανάπτυξη» και στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσουν από κοινού Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση