Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων 2020

Ημ/νία Ανάρτησης: 28 Αυγούστου, 2020

«Αγαπητοί φίλοι

Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς,  η οποία έφτασε στο τέλος της με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε σας που φέτος προσπαθήσατε αλλά δεν τα καταφέρατε, οφείλετε να μην το βάλετε κάτω, αλλά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να θέσετε νέους στόχους και να συνεχίσετε με αισιοδοξία γιατί τώρα ξεκινούν όλα. Κι αν χάθηκε μια ευκαιρία, λίγο πιο κάτω, μια άλλη θα εμφανιστεί, για να σας αποδείξει ότι όλα έγιναν για κάποιον λόγο.

Συγχαρητήρια επίσης τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την υψηλού επιπέδου αρωγή και εργασία, συνέβαλλαν στα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας των σχολείων του Δήμου μας.

Εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος αλλά κυρίως ως γονιός, αισθάνομαι περήφανος για αυτήν σας την επιτυχία και σας διαβεβαιώνω ότι θα προσπαθώ πάντα να βρίσκομαι κοντά στα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ανάγκες σας και να συμβάλω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στην διασφάλιση των καλύτερων προοπτικών για το μέλλον σας ».

 

Με τιμή

 

Άνθιμος Μπιτάκης

Δήμαρχος Αμυνταίου

TAGGED: Αμύνταιο, Δήμος Αμυνταίου,