Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές του Γυμνασίου Ανατολικού, από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές του Γυμνασίου Ανατολικού, από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλα Σεβαστού.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του Γυμνασίου Ανατολικού, για τη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-twinning, όπου και έλαβαν το βραβείο καλύτερου έργου στο επίπεδο της γαλλικής γλώσσας, με το έργο «Voyage au cœur des cuisines européennes» (Ταξίδι στην καρδιά της ευρωπαϊκής κουζίνας). Οι βραβεύσεις μαθητών και οι εμπειρίες που αποκομίζουν από τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους προγράμματα, είναι αφενός μήνυμα αισιοδοξίας και αφετέρου δίνει μια εκπαιδευτικού χαρακτήρα πολιτιστική διάσταση στην περιοχή μας.

Η ανταπόκριση των μαθητών στις προκλήσεις, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο ανταλλαγής ιδεών και συλλογής πληροφοριών μέσα από τη συνεργασία.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, οι οποίοι αποδεικνύονται αέναοι συμπαραστάτες και αρωγοί της προσπάθειας των μαθητών.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση