Σύλληψη δύο ημεδαπών σε περιοχή της Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Ημ/νία Ανάρτησης: 21 Φεβρουαρίου, 2023

Συνελήφθησαν την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 45 και 39 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος παρέλαβε φάκελο, ο οποίος είχε αποσταλεί από χώρα του εξωτερικού και προοριζόταν για τον 39χρονο, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -50- χαρτάκια εμποτισμένα με την παραισθησιογόνα ουσία LSD.

 

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των προαναφερόμενων, σε περιοχή της Φλώρινας,  όπου στην οικία του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -38- δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, ενώ στην οικία του 39χρονου δεν βρέθηκε τίποτα.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 Από το αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

 

Συνελήφθη χθες (20-02-2023) το πρωί σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 24χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -2- αυτοσχέδια τσιγάρα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένα με καπνό, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

 

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί σε περιοχή της Εορδαίας για κλοπή

 

Συνελήφθησαν χθες (20-02-2023) το απόγευμα σε περιοχή της Εορδαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 31, 27 και 19 ετών για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν πλήθος μεταλλικών αντικειμένων αξίας περίπου -500- ευρώ, τα οποία είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό πρώην εργοστασίου σε περιοχή της Εορδαίας.

Κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα αντικείμενα και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

TAGGED: Δυτική Μακεδονία, Φλώρινα,