Συλλυπητήρια μηνύματα για την Σεβαστή Βράντση-Μπαρδάκα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ  ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ  Γ.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Με ιδιαίτερη θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα την εκδημία της αγαπητής Σεβαστής Βράντση-Μπαρδάκα , σύζυγο του δημοτικού συμβούλου και επί σειρά ετών αντιδημάρχου Φλώρινας , Χρήστου Μπαρδάκα.
Την Σεβαστή θα την θυμόμαστε όλοι για την ευγένεια και την καλοσύνη της αλλά και για το απαράμιλλο θάρρος και την γενναιότητα της ψυχής με την οποία αντιμετώπισε την ασθένεια της μέχρι τις τελευταίες στιγμές.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύζυγο της και φίλο Χρήστο , στα παιδιά και σε όλους τους οικείους της.
Καλό ταξίδι Σεβαστή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ
Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας

Ως Δήμαρχος Φλώρινας εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τον δημοτικό σύμβουλο Φλώρινας κ. Χρήστο Μπαρδάκα και την οικογένειά του για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου Σεβαστής Βράντση – Μπαρδάκα.
Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια εκφράζω και προς την οικογένεια της εκλιπούσης, συμπαραστεκόμενος στο βαρύ τους πένθος.
Αιωνία της η μνήμη.

Βασίλης Ν. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας

 

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

 

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας, Ιωάννη Κιοσέ, για την απώλεια της Σεβαστής Βράντση – Μπαρδάκα.

 

«Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη τη Σεβαστή Βράντση-Μπαρδάκα, σύζυγο του δημοτικού συμβούλου και επί σειρά ετών Αντιδημάρχου Φλώρινας, Χρήστου Μπαρδάκα.

Η Σεβαστή υπήρξε εξαίρετη σύζυγος και αφοσιωμένη μητέρα, που αφήνει στον σύζυγο και στα παιδιά της ως παρακαταθήκη την αγάπη, την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια, αρετές με τις οποίες πορεύτηκε σε όλη της τη ζωή.

Στην οικογένειά και τους οικείους της εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου».

 

 

Συλλυπητήριο Μήνυμα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Π. Πέρκα

 

Πληροφορούμενη την δυσάρεστη είδηση του αδόκητου θανάτου της Σεβαστής Βράντση – Μπαρδάκα, εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο κ. Χ. Μπαρδάκα για την απώλεια της συζύγου του.

Συμπονώ και εύχομαι ολόψυχα, δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας,

Πέτη Πέρκα

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αχλάδας και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, στην οικογένεια του και στην οικογένεια της εκλιπούσης, για την αδόκητη απώλεια της Σεβαστής Βράντση – Μπαρδάκα.

 

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

 

Σήμερα την 13η Μαρτίου 2020 και ώρα 12.00 μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση μετά από πρόσκληση του Προέδρου κου Μιχαήλ Χάτζιου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο της Σεβαστής Βράντση – Μπαρδάκα, συζύγου του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Δήμου Φλώρινας κου Χρήστου Μπαρδάκα».

Το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού άκουσε την εισήγηση του κου Προέδρου,

 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

 

Α. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία της θανούσης, δημόσια και στην οικογένειά της, ευχόμενοι η μνήμη της εκλιπούσας να συντροφεύει τις σκέψεις των οικείων της και να απαλύνει τον πόνο τους για την απώλειά της.

Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσας και να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Γ. Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Δ. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

 

Ο Πρόεδρος

 του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Μιχαήλ Ε. Χάτζιος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση