Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Αναστάσιο Κοΐδη

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Σήμερα την 7η Αυγούστου 2020 και ώρα 13.00 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνήλθε σε κατεπείγουσα «δια περιφοράς», Συνεδρίαση μετά από πρόσκληση του Προέδρου κου Μιχαήλ Χάτζιου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Έκδοση ψηφίσματος λόγω της αδόκητης απώλειας του εκλεκτού συμπολίτη μας Αναστάσιου Κοΐδη και μέλος του Συμβουλίου Κοινότητας Φλώρινας».
Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος οικογενειάρχης, ένας δραστήριος Φλωρινιώτης με εξέχων ήθος, ο οποίος διακρίθηκε για την ευγένειά του και την επαγγελματική του ευσυνειδησία. Υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσέφερε με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου του, που τόσο αγάπησε.
Για τους παραπάνω λόγους, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κος Βασίλειος Γιαννάκης και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

Α. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία του αείμνηστου Αναστάσιου Κοΐδη δημόσια και στην οικογένειά του, ευχόμενοι η συμβολική τιμή των συμπολιτών μας στη μνήμη του εκλιπόντα να απαλύνει έστω κατ’ ελάχιστον τον πόνο των οικείων του για την απώλειά του.
Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος συμπατριώτη μας και να παραστεί ο Δήμαρχος και αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην Εξόδιο Ακολουθία.
Γ. Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.
Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Μιχαήλ Ε. Χάτζιος

 

Συλλυπητήριο ψήφισμα του Συμβουλίου Κοινότητας Φλώρινας για τον εκλιπόντα Σύμβουλο της Κοινότητας Φλώρινας Αναστάσιου Κοΐδη.

 

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Φλώρινας σήμερα 07-08-2020 κατόπιν έκτακτης συνεδρίασής του, με μοναδικό θέμα την έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του συμβούλου της Κοινότητας Φλώρινας Αναστάσιου Κοΐδη, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω :

1. Εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών του Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος Αναστάσιου Κοΐδη.

2. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος συμπατριώτη μας.
3. Την παρουσία εκπροσώπων του Συμβουλίου Φλώρινας στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.
4. Την επίδοση του παρόντος ψηφίσματος στην οικογένεια του εκλιπόντος.
5. Την ανάρτηση του παρόντος ψηφίσματος στην ιστοσελίδα του Δήμου Φλώρινας και την δημοσίευση του, μέσω επίσημου Δελτίου Τύπου, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας

Κωνσταντίνος Χ. Ρόζας

 

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του συναδέλφου και πρώην Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας Αναστασίου Κοΐδη,
από τον Σύλλογο Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Π.Ε. Φλώρινας.

Το ΔΣ του Συλλόγου Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Π.Ε. Φλώρινας,
πληροφορούμενο τον θάνατο του αξιόλογου συναδέλφου και πρώην Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας Αναστασίου Κοΐδη,
θέλει να συλλυπηθεί την οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του για την απώλεια του και να εκφράσει την θλίψη του.

Το ΔΣ έλαβε ομόφωνη απόφαση να παραστεί αντιπροσωπία του, στην εξόδιο ακολουθία και αντί στεφάνου να διαθέσει χρηματικό ποσό σε ίδρυμα που θα μας υποδειχθεί από την οικογένεια του εκλιπόντος.

Φίλε και συνάδελφε Τάσο καλό Παράδεισο,
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα σου!

Φλώρινα, 07/08/2020
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Λιθοξοΐδης Κωνσταντίνος
Η Αντιπρόεδρος Ιωάννου Δήμητρα
Η Γραμματέας Καμπασνίτσαλη Όλγα
Ο Ταμίας Τσακμάκης Φίλιππος

Το Μέλος Βοζινίδου Χαρούλα

Pin It

Αφήστε μια απάντηση