Συλλυπητήριες επιστολές για τον Ορθοπεδικό Ιατρό & πρ. Προέδρο της Εθνικής Οργάνωσης Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς» Γεώργιο Χολέρη

Ημ/νία Ανάρτησης: 12 Φεβρουαρίου, 2023

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου

για τον θάνατο του πρώην Προέδρου

της Εθνικής Οργάνωσης Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς» Νομού Φλώρινας

Γεωργίου Χολέρη, Ορθοπεδικού Ιατρού

 

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Ορθοπεδικού Ιατρού Γεωργίου Χολέρη, πρώην Προέδρου της Εθνικής Οργάνωσης Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς» Νομού Φλώρινας.

Ο εκλιπών, απόγονος οικογένειας Μακεδονομάχων, υπηρέτησε με την επιστημονική του κατάρτιση τους πολίτες της ακριτικής μας περιοχής και λάμπρυνε με την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια και την ευγένεια του, τον δημόσιο βίο της τοπικής μας κοινωνίας.

Υπερασπίστηκε με σθένος τα Εθνικά Ιδεώδη και την Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας, συμμετείχε δε ενεργά και αδιάλειπτα στα Εθνικά Προσκλητήρια.

Ελαφριά η Μακεδονική Γη που τον υποδέχεται.

Αιώνια η μνήμη του.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας

 

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Γεωργίου Χολέρη.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας εξαίρετος ιατρός, που υπηρέτησε τον άνθρωπο με αυταπάρνηση, ήθος, ανθρωπιά και υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και του καθήκοντος, τιμώντας τον όρκο του.

Παράλληλα, διετέλεσε και πρόεδρος του παραρτήματος Φλώρινας της Εθνικής Οργάνωσης Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς» με σημαντική προσφορά και έργο.

Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

 

Βασίλης Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας

 

TAGGED: Φλώρινα,