Συμμετοχή στελεχών του Κ.Κ.Π. Δυτικής Μακεδονίας στην ημερίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης

Συμμετοχή στελεχών του Κ.Κ.Π. Δυτικής Μακεδονίας στην ημερίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την Αναδοχή/Υιοθεσία

Στην εκπαιδευτική ημερίδα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 στην Αιθ. Μ. Αναγνωστάκης του Δήμου Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν στελέχη του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Λάζαρος Παπουτζής.

Στο πρώτο σκέλος της ημερίδας η συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το νέο θεσμικό πλαίσιο, καθώς και τον τρόπο με το οποίο αυτό θα λειτουργήσει, ενώ παράλληλα έλαβαν ενημέρωση για το ρόλο του Εθνικού Συμβουλίου Αναδοχής & Υιοθεσίας. Ταυτόχρονα εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου Yπουργείου και άλλων εκπροσώπων του, μετά από ενδελεχή παρουσίαση των διαδικασιών από την Αναπλ. Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, κωδικοποιήθηκαν τα βήματα για να γίνει κάποιος ανάδοχος ή θετός γονέας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση