Συναντήσεις και συνεργασία με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη στην Αθήνα του Προέδρου της ΔΕΕΠ Νίκου Ευαγγέλου

Ημ/νία Ανάρτησης: 10 Ιουλίου, 2024

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας Νίκος Ευαγγέλου πραγματοποίησε διάφορες δια ζώσης συναντήσεις με κομματικά κυρίως αλλά και κυβερνητικά στελέχη κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα το προηγούμενο διάστημα.

Καταρχάς συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Οργανωτικό Γραμματέα και Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Στέλιο Κονταδάκη.  Συζήτησαν θέματα που αφορούν στη ΔΕΕΠ Φλώρινας και την οργάνωση της Επιτροπής το επόμενο χρονικό διάστημα, για να υπάρξει αμφίδρομη ενημέρωση και αποτελεσματικότητα, ώστε η πολιτική της κυβέρνησης να εναρμονίζεται με τα τοπικά προβλήματα και να φτάνει στο πιο απομακρυσμένο σπίτι.

Επίσης ο κος Ευαγγέλου τόνισε στον κο Κονταδάκη τη σημασία που έχει να επισκέπτονται τη Φλώρινα τόσο κυβερνητικά όσο και κομματικά στελέχη και να ξεκινήσει άμεσος και ουσιαστικός διάλογος για  τα ζητήματα των πολιτών με τη συνδρομή και του βουλευτή ΝΔ Σταύρου Παπασωτηρίου.

Ακόμη ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας επισκέφθηκε τον ειδικό γραμματέα του πρωθυπουργού κο Δημήτρη Γεωργίκο.

Τέλος ο κος Νίκος Ευαγγέλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα συναντήθηκε με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως, την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, την Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, τον Υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο και τους ευχήθηκε καλή θητεία μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Επεσήμανε σε όλους ότι πρέπει να στηρίζουν έμπρακτα τη Φλώρινα και να την επισκέπτονται συχνά, για να μην αποτελεί την ξεχασμένη Ελλάδα.

Eyaggelou Deep Florinas Athina 072024 (2) Eyaggelou Deep Florinas Athina 072024 7 (2) Eyaggelou Deep Florinas Athina 072024 7 (1).Eyaggelou Deep Florinas Athina 072024 (1) Eyaggelou Deep Florinas Athina 072024 (4)

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..