Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με μέλη Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με μέλη Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία

Με μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ Φλώρινας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Π.Ε. Φλώρινας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην καθημερινότητα των ΑμΕΑ και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Το πρώτο από αυτά ήταν η μείωση των δημοτικών τελών, θέμα για το οποίο ο κ. Δήμαρχος ανέφερε πως έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες και άμεσα θα κατατεθεί στο δημοτικό συμβούλιο η σχετική πρόταση.

Ακολούθως, συζητήθηκε διεξοδικά η βελτίωση της προσβασιμότητας των ΑμΕΑ σε δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και η καθημερινή μετακίνησή τους μέσα στην πόλη.

Τελευταίο θέμα, με αφορμή και τον πρόσφατο σεισμό, ήταν η υποβοήθηση των ΑμΕΑ σε έκτακτες ανάγκες, κάτι για το οποίο θα προβλεφθούν επιπλέον ενέργειες στο σχετικό Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση ο κ. Γιαννάκης υπογράμμισε πως τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι πάντα στη σκέψη της δημοτικής αρχής και βασικός στόχος είναι η παροχή καλύτερων υπηρεσιών και συνθηκών βελτίωσης της καθημερινότητας τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Φλώρινας κ. Βασίλης Παπαγιάννης, η  Αντιπρόεδρος κα Ελένη Ίνδου και το μέλος κ. Σάκης Τσιγκλόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Φλώρινας κα Αγνή Σιδηροπούλου, η Γραμματέας κα Ιορδάνα Σουμελίδου και το μέλος κ. Βασίλης Ιγνατίου.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση