Συνάντηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης με τον Διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

Η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου ενώ, χωρίς καμία αμφιβολία, «καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειΝ».

Με τα δεδομένα αυτά, το Προεδρείο του ΕΚΝΚ, κρατώντας πάντα ψηλά τη σημαία των υγειονομικών ζητημάτων συναντήθηκε σήμερα με τον Διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης κ. Στέργιο Γκανάτσιο.

Από την πλευρά του Νοσοκομείου έγινε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του από το ξέσπασμα της πανδημίας με αναφορά στις κλίνες covid, την ΜΕΘ, τους νοσηλευόμενους.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την υφιστάμενη κατάσταση του Νοσοκομείου, τις ελλείψεις και ανάγκες σε προσωπικό, σε εξειδικευμένα Ιατρικά στελέχη, σε εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό.

Οι δυνατότητες αναβάθμισης του νοσοκομείου, η δημιουργία νέας πτέρυγας ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες αλλά και η προοπτική ενός Γ’ βάθμιου Νοσοκομείου αποτέλεσαν περαιτέρω θέματα που συζήτησαν τα δύο μέρη συμφωνώντας ότι θα πρέπει τα ζητήματα της υγείας να αναδεικνύονται στο βαθμό που πρέπει έτσι ώστε να αναζητούνται λύσεις με τη συμβολή όλων. Το ΕΚΝΚ.

Ευχαριστώντας θερμά Ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την αμέριστη και ανεκτίμητη προσφορά τους κατά την διάρκεια της πανδημίας (και όχι μόνο) και υπενθυμίζοντας την ανάγκη για σωστή τήρηση των μέτρων ανάσχεσης του Covid και κανέναν εφησυχασμό, οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για συνεχή επικοινωνία και προσπάθεια για οτιδήποτε αφορά στην υγεία των πολιτών.

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση