Συνάντηση του Γ. Αντωνιάδη και του Σ. Σαπαλίδη με τον κ. Χρήστο Τριαντοπουλο,  Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο σε θέματα κρατικής αρωγής

Συνάντηση του Γ. Αντωνιάδη και του Σ. Σαπαλίδη με τον κ. Χρήστο Τριαντοπουλο,  Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

 

Σε συνέχεια της συνάντησης του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη και του Προέδρου του ΕΒΕ Σάββα Σαπαλίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Σκυλακάκη για έκτακτη βοήθεια των επιχειρήσεων της Π.Ε Φλώρινας  λόγω σεισμού, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Τριαντόπουλο Χρήστο, Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ με τον βουλευτή και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Ο κ. Τριαντόπουλος καταρχάς ήταν θετικός στο θέμα της ενίσχυσης των επιχειρήσεων που επλήγησαν έμμεσα από τον σεισμό εξηγώντας ότι όσες επλήγησαν άμεσα θα αποζημιωθούν με τον τρόπο που προβλέπεται από τον σχετικό νόμο. Παράλληλα πρότεινε νέα συνάντηση μέσω της τηλεδιάσκεψης στην οποία θα παραβρίσκονται και τα συναρμόδια υπουργεία  Εργασίας και Ανάπτυξης ώστε να καταλήξουμε σε συγκεκριμένα μέτρα με τα οποία θα βοηθηθούν οι επιχειρήσεις της Π.Ε Φλώρινας. Η νέα συνάντηση τοποθετείται χρονικά μεταξύ 07 με 11 Μαρτίου 2022.

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση