Συνάντηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη και του προέδρου του ΕΒΕ Σ. Σαπαλίδη με το Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Π. Καλλίρη

Ημ/νία Ανάρτησης: 3 Νοεμβρίου, 2022

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης, είχαν συνάντηση με το Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, κ. Πελοπίδα Καλλίρη. Στη συνάντηση εξετάστηκαν τρόποι υλοποίησης προγραμμάτων από το ΕΒΕ Φλώρινας μέσα από το πρόγραμμα δίκαιης μετάβασης.

Ο βουλευτής και ο πρόεδρος του ΕΒΕ τόνισαν στον κ. Καλλίρη τη δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μικρά καταστήματα, αλλά και οι μεσαίες επιχειρήσεις στο Νομό Φλώρινας και ότι είναι απαραίτητο μέσα από το πρόγραμμα της Δίκαιης Μετάβασης να ενισχυθούν και οι υφιστάμενες επιχειρήσεις, παράλληλα με τα κίνητρα που δίνονται για τη δημιουργία νέων.

Ο κ. Καλλίρης αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος και συμφώνησαν με τον πρόεδρο και το βουλευτή να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες δράσεις που θα υπηρετήσουν τον ανωτέρω σκοπό.

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Πολιτική, Φλώρινα,