Συνάντηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη με το ΓΓ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Θ. Στάβερη για το πρόβλημα πρόσβασης στο διαδίκτυο της Λεβαίας

Το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με το Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Θανάση Στάβερη.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινότητα Λεβαίας του Δήμου Αμυνταίου με την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο βουλευτής ανέλυσε στον κ. Στάβερη όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα, ως απόρροια του κλεισίματος του ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα, αλλά και του ορυχείου το οποίο απασχολούσε εργατικό δυναμικό από τη συγκεκριμένη κοινότητα.

Αναφέρθηκε στη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού οι νέοι άνεργοι δεν έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στο διαδίκτυο ώστε να συμμετάσχουν σε σεμινάρια για την απασχόληση, αλλά και οι μαθητές να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσω τηλεκπαίδευσης, όταν τα σχολεία είναι κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κ. ά. Ο κ. Στάβερης, κατανόησε από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα και διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι στις επόμενες μέρες θα προσπαθήσει να βρει λύση.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση