Συνάντηση βουλευτών Γ. Αντωνιάδη και Ζ. Τζηκαλάγια με αν. υπ. Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάση για έκτακτη ενίσχυση καταστημάτων και επιχειρήσεων

Ημ/νία Ανάρτησης: 19 Δεκεμβρίου, 2022

Συνάντηση βουλευτών Γ. Αντωνιάδη και Ζ. Τζηκαλάγια με αν. υπ. Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάση για έκτακτη ενίσχυση καταστημάτων και επιχειρήσεων των Νομών Φλώρινας, Καστοριάς, αλλά και όλης της Δυτ. Μακεδονίας

Την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, μαζί με το βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, είχαν συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νίκο Παπαθανάση.

Μοναδικό θέμα της συνάντησης ήταν η πορεία προόδου του θέματος της αποζημίωσης καταστημάτων και επιχειρήσεων των Νομών Φλώρινας, Καστοριάς, αλλά και όλης της Δυτικής Μακεδονίας που επλήγησαν από την απολιγνιτοποίηση, την ενεργειακή κρίση κ.λπ.

Ο κ. Παπαθανάσης διαβεβαίωσε τους δύο βουλευτές ότι ήδη έχει επιληφθεί του θέματος σε συνεννόηση με τον Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα και τον Υπ. Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη και σύντομα θα οριστεί το ακριβές ποσό και οι προϋποθέσεις χορήγησής του, ενώ ο κ. Σκυλακάκης θα αναλάβει το θέμα της διάθεσης του ποσού στους δικαιούχους.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Πολιτική,