Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Π.Ε. Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 21 Νοεμβρίου, 2023

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Τραϊανός Πετκάνης» του Διοικητηρίου της Π.Ε. Φλώρινας με θέμα: «Λήψη προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για την αντιμετώπιση προβλημάτων από τις χιονοπτώσεις για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024», υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παρουσιάστηκε ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και αξιολογήθηκε η ετοιμότητα του ανθρώπινου δυναμικού και των μέσων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την άμεση διαχείριση των προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν από τις χιονοπτώσεις.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης, ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Πρεσπών Στεργίου Γιώργος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Φλώρινας Δανιήλ Στεφανόπουλος, ο Διοικητής 1ου Συντάγματος Πεζικού Στέφανος Δοξάκης, ο Διευθυντής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνος Μαυροματίδης, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Π.Ε. Φλώρινας Σωκράτης Παπαγεωργίου, ο Υποδιοικητής του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας Χρήστος Μαυρουδής, ο Διοικητής Σμήνους Υποστήριξης της 3ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης Λεωνίδας Κατικαρίδης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Παντελής Πηλείδης,  ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Φλώρινας Στέφανος Ιωαννίδης, ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Ευάγγελος Μπιτόπουλος, ο εκπρόσωπος  Εκμετάλλευσης Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Ευθύμιος Πολιτίδης,  ο Γραμματέας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Παναγιώτης Κοϊδης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας Κυριάκος Δούμτσης, οι εκπρόσωποι της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Μακεδονίας Χρυσούλα Μάντση, Δήμητρα Μπακαβέλου και Παναγιώτα Ατσάλου, η Αν. Προϊστάμενη του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών Τριανταφυλλιά Γκόγκου, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Φλώρινας Ορέστης Καπουλίτσας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας Νικόλαος Συλλίρης,

(Σ.Ο.Π.Π.) της Π.Ε. Φλώρινας (2) (custom) (Σ.Ο.Π.Π.) της Π.Ε. Φλώρινας (1) (custom)

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: ΣΟΠΠ ΠΕ Φλώρινας, Φλώρινα,