Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Η συνεδρίαση την Τετάρτη 20/12/2017 και ώρα 2:00 μ.μ. στο κτίριο της Π.Ε Κοζάνης, 2ος όρο-φος (αίθουσα οικονομικής επιτροπής) με θέματα:

1. ΜΠΕ του έργου: «Εκούσιος Αναδασμός Αγροκτήματος Τ.Κ.Μελίτης Δήμου Φλώρινας ΠΕ Φλώρινας».
Εισηγητής : κ. Αναστάσιος Κολίτσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Φλώρινας.
2. ΜΠΕ του έργου: «Αναδασμός Αγροκτήματος Παλαίστρας στην κτηματική περιοχή Δ.Δ. Παλαίστρας της Δ.Ε. Περάσματος του Δήμου Φλώρινας, της Π.Ε. Φλώρινας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

Εισηγητής : κ. Αναστάσιος Κολίτσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Φλώρινας.
3. ΜΠΕ του έργου: «Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 1 MW, από ενεργειακή αξιοποίηση βιορευστών, στο αγροτεμάχιο 237 του αγροκτήματος Άνω Καλλινίκης του Δήμου Φλώρινας, της Π.Ε. Φλώρινας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».
Εισηγητής : κ.Νικόλαος Παρίσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομί-ας ΠΕ Φλώρινας.
4. ΜΠΕ του έργου: «Αμμοληψία από τους ποταμούς Βενέτικο και Αλιάκμονα για τις ανάγκες του έργου ‘Συντήρηση Επισκευή Οδοστρώματος Επαρχιακού Δικτύου Π.Ε. Γρεβενών 2017’ της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγητής : κ. Γεώργιος Θωμαΐδης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Γρεβενών
5. ΜΠΕ του έργου: «Κομβικός σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας, με κωδική ονομασία θέσης «1001327 ΣΕΡΒΙΑ» στη θέση «Φλάμπουρο» ή «Φλαμουριά» του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγητής : κ. Νικόλαος Τζιούτζιος, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
6. ΜΠΕ του έργου: «Κατασκευή ταμιευτήρα (υδατοδεξαμενή), καθαρού αποθηκευτικού ό-γκου 434.061 κ.μ., για αρδευτική χρήση, στην κοίτη του υδατορέματος «Αικατερίνη» στη θέση Πρωτομαγιά της Τ.Κ. Τριγωνικού του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».
Εισηγητής : κ. Νικόλαος Τζιούτζιος, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

7. ΣΜΠΕ του έργου: «Ίδρυση κοιμητηρίου νέου οικισμού Μαυροπηγής στην περιοχή «Ρεμιναλάρ» του Δήμου Εορδαίας, της ΠΕ Κοζάνης, της ΠΔΜ».
Εισηγητής : κ. Νικόλαος Τζιούτζιος, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
8. ΜΠΕ του έργου: «Φράγμα Μεσόβουνου & αγωγός διασύνδεσης φράγματος με το υφιστάμενο αρδευτικό δίκτυο συνολικού μήκους 5,5 χλμ & εκσυγχρονισμός – επέκταση αρδευτικού δικτύου Μεσοβούνου, στο Δ. Εορδαίας, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».
Εισηγητής : κ. Φωτεινή Τσιολάκη, Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονο-μίας ΠΕ Κοζάνης.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση