Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός στην πόλη της Φλώρινας, για το αδίκημα της εκβίασης

Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός στην πόλη της Φλώρινας, για το αδίκημα της εκβίασης

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του προαναφερόμενου και σε -2- ακόμη ημεδαπών, για το αδίκημα της απάτης

Συνελήφθη σήμερα (29-03-2022) τις μεσημβρινές ώρες στην πόλη της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 42χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της εκβίασης, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και για το αδίκημα της απάτης που διέπραξε από κοινού με δύο (2) ακόμη ημεδαπούς, ηλικίας 24 και 78 ετών.

 

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί στην πόλη της Φλώρινας, ο 42χρονος  εκβίασε  59χρονο ημεδαπό, προκειμένου να μην καταγγείλει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ότι την 18-03-2022 το πρωί από κοινού με ανωτέρω έτερους ημεδαπούς, κατάφεραν παρουσιάζοντάς του ψευδή γεγονότα ως αληθινά, να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των -41.500- ευρώ, προκειμένου να τακτοποιήσουν εκκρεμότητές τους και με την ολοκλήρωση αυτών, θα του επέστρεφαν το χρηματικό ποσό, γεγονός το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση