ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Φλώρινας: Η μόνη δικαίωση. Οι ναζί στη φυλακή

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Φλώρινας: Η μόνη δικαίωση. Οι ναζί στη φυλακή.

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται μια πολύχρονη διαδικασία με την τελική απόφαση του δικαστηρίου για τη δίκη των στελεχών και των μελών της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Η απόδοση δικαιοσύνης ασφαλώς, αφορά πρωτίστως στα θύματα της βίας και του μίσους, αλλά αφορά και κάθε μέλος της κοινωνίας. Τα προηγούμενα πεντέμισι χρόνια, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, έχει καταδειχθεί και τεκμηριωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί μια εγκληματική συμμορία με ναζιστική και φασιστική ιδεολογία, που ως μόνο μέσο διέθετε την ωμή και συχνά δολοφονική βία απέναντι σε όποιον δεν ταίριαζε με την κοσμοθεωρία της. Οι χρυσαυγήτικες ομάδες κρούσης έδρασαν, τραμπούκισαν, τραυμάτισαν και δολοφόνησαν ανθρώπους, με πρότυπο τα ναζιστικά τάγματα εφόδου.

Καλούμε τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του τόπου μας, να πάρουν μαζικά μέρος στην αντιφασιστική συγκέντρωση, ενόψει της απόφασης της Δικαιοσύνης, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ., στην Πλατεία Γ. Μόδη.

Γιατί είναι δημοκρατικό μας καθήκον να αντισταθούμε στον εκφασισμό της κοινωνίας και γιατί η μόνη δικαίωση είναι οι ναζί στη φυλακή.

 

 

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Φλώρινας

Pin It

Αφήστε μια απάντηση