Σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας στην Π.Ε. Φλώρινας

Σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας στην Π.Ε. Φλώρινας

Σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Δήμαρχου Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη, του Αντιδήμαρχου Δήμου Φλώρινας κ. Νικόλαου Αλεξιάδη, εκπροσώπων της Δ/νσης Αστυνομίας Φλώρινας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, του στρατού και εμπλεκόμενων φορέων καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στην Π.Ε. Φλώρινας και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου από έντονα καιρικά φαινόμενα.


Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος: «Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν κάνει κατάλληλη προετοιμασία, κατά το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις όπου είναι απαραίτητο και είμαι σίγουρος ότι και αυτόν τον χειμώνα οι πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας θα μπορούν να κινούνται με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση