Καταγγελία του δικτύου ενεργειακών δήμων για την διάθεση του τοπικού πόρου

Ημ/νία Ανάρτησης: 28 Φεβρουαρίου, 2013

ΘΕΜΑ: «Κατανομή Διάθεση και καταβολή του Τέλους Ανάπτυξης Βιομηχανικών Περιοχών παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος από Λιγνιτικούς Σταθμούς»

ΣΧΕΤ. : Η από 27/02/2013 επιστολή του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων

 

Αξιότιμοι Κύριοι,

 

το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων μετά από έκτακτη σύγκληση του σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2013 αποφάσισε ομόφωνα την αποστολή της επισυναπτόμενης επιστολής σε όλους τους εμπλεκόμενους με την διαχείριση του Ε.Α.Π. φορείς  .

 

Μετά την έντονη αποδοκιμασία της νέας Υπουργικής απόφασης (αρ. ΦΕΚ 400/22-2-13) από όλους τους φορείς του Α΄βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την αποστολή των θέσεων μας επί του περιεχομένου της παντού , αποφασίστηκε η εκ νέου συνεδρίαση για την κλιμάκωση περαιτέρω ενεργειών και δυναμικών κινητοποιήσεων την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 15:00 .

 

Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν , ότι οι αντοχές των Τοπικών Κοινωνιών στις περιοχές όπου εξορίσετε και καίγεται ο λιγνίτης για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας έφθασαν στο τέλος τους . Από εδώ και μπρος όλοι εμείς οι κάτοικοι θα σταθούμε απέναντι σε όσους θέλουν να εξαθλιώσουν τον τόπο μας , εμάς και τα παιδιά μας.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Ιωακείμ Ιωσηφίδης

Δήμαρχος Αμυνταίου

 

TAGGED: Αμύνταιο,