Την εκπαιδευτική κοινότητα Εορδαίας τίμησε ο δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης τίμησε τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Εορδαίας παραθέτοντας δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο του εορτασμού για τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών.

Υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους ο κ. Ζαμανίδης τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν την συμβολή τους στη μόρφωση και καλλιέργεια του πνεύματος των παιδιών, εξάρωντας το σημαντικό εκπαιδευτικό έργο, που επιτελούν αλλά και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.
Μιλώντας ως εκπαιδευτικός ο Δήμαρχος Εορδαίας χαρακτήρισε επίκαιρη τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών και σημαντικό το έργο των λειτουργών παιδείας τονίζοντας ότι : «Έχουμε ως εκπαιδευτικοί μία σπουδαία αποστολή που δεν έχει να κάνει μόνο με τη μεταφορά γνώσεων στα παιδιά , αλλά και με τη διαπαιδαγώγησή τους καθώς σε αυτές τις εποχές της κρίσης των αξιών, αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία».
Ο κ. Ζαμανίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων της Εορδαίας , επισημαίνοντας ότι η εκπαίδευση βρίσκεται πάντα στις προτεραιότητες της Δημοτικής Aρχής , ενώ ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε και θα ισχύει από την επόμενη πληρωμή η μείωση στο 50% της Τηλεθέρμανσης για τα Σχολεία.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση