Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ευχαριστεί τον κ. Ηλιόπουλο Κωνσταντίνο

Ημ/νία Ανάρτησης: 29 Ιανουαρίου, 2014

FSFA_EFXARISTIRIO

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο για τη δωρεά ενός (1) γραφείου και δύο (2) βιβλιοθηκών για τις λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου μας.
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους του κ. Ηλιόπουλου την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια.

Επιπλέον, η προσφερόμενη βοήθεια, αποτελεί πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε εκτός των λειτουργικών εξόδων και τις δυσβάστακτες πλέον ανάγκες για συντήρηση και καλαισθησία του κτηρίου, όπως και τις ανάγκες εξοπλισμού των αιθουσών μας, αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, ο κ. Ηλιόπουλος, ήλθε ως αρωγός με την ένθερμη χειρονομία της.

Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

TAGGED: Φλώρινα,