Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας για την αντιμετώπιση της λαθραλιείας

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Απριλίου, 2013

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει ο σύλλογος για την αντιμετώπιση της λαθραλιείας στην ευρύτερη περιοχή, ξεκίνησε επαφές με αρμόδιους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν είτε στην πρόληψη, είτε στην καταστολή του απαράδεκτου αυτού φαινομένου.                                                                                                                                                                           Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, μέλη του Δ.Σ. επισκέφθηκαν τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας και συζήτησαν εκτενώς την δραματικές διαστάσεις που έχει λάβει η λαθραλιεία στις λίμνες και τους ποταμούς της περιοχής μας.                                                                             Συζητήθηκαν οι κραυγαλέες περιπτώσεις λαθραλιείας, που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, καθώς επίσης οι τρόποι και οι ενέργειες με τις οποίες η Αστυνομική Διεύθυνση θα συνδράμει και αυτή από την πλευρά της στην καταπολέμηση αυτού του θλιβερού φαινομένου.

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ε.Α.Φ. ευχαριστεί θερμά τον Αστυνομικό Διευθυντή για την άμεση ανταπόκριση του να συναντηθεί με μέλη του Δ.Σ. καθώς και για την περιβαλλοντική ευαισθησία με την οποία αντιμετώπισε όλα τα σχετικά θέματα που τέθηκαν, παρά το γεγονός ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας έχει να αντιμετωπίσει και να επιλύσει άλλα ζητήματα πρώτης προτεραιότητας, που αφορούν στην ασφάλεια και προστασία των πολιτών της περιοχής μας.

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..