Το ΕΒΕ Φλώρινας διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στη Λακωνία

eve lakonias-florinasΣτο πλαίσιο της συνεργασίας που υπογράψαμε το 2016, το Επιμελητήριο Λακωνίας προσκαλεί το Επιμελητήριό μας και επιχειρήσεις –μέλη μας προκειμένου να γνωρίσουμε το νομό Λακωνίας, τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα που παράγει με σκοπό τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Σεπτεμβρίου 2017.
Τα παραγόμενα προϊόντα της Λακωνίας είναι: παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, εσπεριδοειδή, μέλι, χυμοί, κρασί, ζυμαρικά, θαλασσινό αλάτι, παστό χοιρινό, λουκάνικα, αρωματικά φυτά, παξιμάδια, γλυκά, τυρί φέτα, παστέλια, αποξηραμένα σύκα.
Καλούμε τα ενδιαφερόμενα μέλη μας από τον αγροδιατροφικό, τουριστικό και από τον κλάδο του γενικού εμπορίου να δηλώσουν συμμετοχή, διευκρινίζοντας το ενδιαφέρον τους για αγορά ή πώληση προϊόντων, ώστε να διοργανωθεί καλύτερα η επιχειρησιακή αποστολή. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 10 Αυγούστου 2017 στα γραφεία του Επιμελητήριου Φλώρινας (Μεγαρόβου 15- 2ος όροφος).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε το τηλέφωνο του Επιμελητηρίου 2385022466 & 6977977547 (Πρόεδρος Σαπαλίδης Σάββας).

Pin It

Αφήστε μια απάντηση